top of page

BETAALBARE TUINMAN VOOR TUINAANLEG EN TUINONDERHOUD

TUINAANLEG IN WEST-VLAANDEREN EN OOST-VLAANDEREN

Wij helpen u bij het bekomen van een stralende, betaalbare en onderhoudsvriendelijke tuin. Hierbij vertrekken we vanaf een op maat gemaakt tuinplan en voeren we alle voorbereidende werken uit. Het gras kan worden gezaaid, maar ook grasmatten leggen behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt indien nodig ook de tuinafrastering voorzien. De beplanting kiezen we samen met u en we kijken bovendien verder dan het groen in uw tuin. Tuinaanleg door Tuinwerken Baeckelandt Stefaan omvat per slot van rekening ook het aanleggen van terrassen, verhardingen, pergola's, tuinhoutwerken, et cetera.

We bieden het complete plaatje aan en hebben ervaring met alle soorten tuinen en stijlen. Zowel voor een budgettuin in het centrum van de stad als voor een uitgestrekte landelijke tuin kunt u bij ons terecht. We staan onder andere in voor tuinaanleg in Brugge, maar staan ook elders in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen voor u klaar.

TUINRENOVATIEWERKEN IN REGIO BRUGGE

Soms is het niet nodig om een volledig nieuwe tuin aan te leggen, maar is de tuin te verwilderd om ons te beperken tot het tuinonderhoud. In zo'n geval gaan we na welke elementen we in de nieuwe tuin kunnen recupereren. We stellen daarbij een plan van aanpak op dat we natuurlijk uitgebreid met u bespreken. De gerecupereerde tuinelementen laten we optimaal aansluiten bij het nieuwe tuinontwerp. Het resultaat is net zo mooi, terwijl u zeker bent van een betaalbare tuinman.

OP-EN-TOP VERZORGD TUINONDERHOUD

Ook na de tuinaanleg laat uw betaalbare tuinman u niet in de steek. We zullen onder meer uw tuin bemesten en beschermen tegen onkruid. Bestaande grasmatten pakken we aan om ze opnieuw gezond en groen te krijgen. Denk daarnaast ook aan snoeien van planten en bomen, onderhoud van terrassen en uitvoeren van kleine houtherstelwerken met bijvoorbeeld bangkirai of padoek.

VRAAG VANDAAG NOG EEN OFFERTE AAN VOOR TUINAANLEG OF TUINONDERHOUD IN DE RUIME OMGEVING VAN BRUGGE.

bottom of page