top of page

OVER TUINWERKEN BAECKELANDT STEFAAN IN BRUGGE

EEN GEDREVEN TUINMAN GEZOCHT EN GEVONDEN

Tuinwerken Baeckelandt Stefaan te Brugge wordt geleid door tuinman Stefaan Baeckelandt. Samen met twee andere tuinmannen staat hij voor u klaar. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in tuinwerken en onze tuinmannen zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen. Daarbij staan wij garant voor een persoonlijke aanpak met respect voor het milieu, maar tegelijkertijd ook met minstens evenveel respect voor uw wensen. Onze tuinman in Brugge houdt bijvoorbeeld rekening met uw budget en stijl, maar ook met het onderhoudsgemak. Dit is niet onbelangrijk wanneer u zelf wilt instaan voor het onderhoud. Dankzij de ruime plantenkennis van onze tuinmannen rekent u een heel jaar door op een uitstekende dienstverlening.

GEPASSIONEERDE TUINMANNEN AAN HET WERK

Stefaan is niet alleen een ervaren tuinman uit Brugge, maar hij is ook echt gepassioneerd door het vak. Hij vindt niks prettiger dan verwilderde tuinen omtoveren tot een oase van rust, compleet volgens de wensen van de klant. Toch gaat hij, samen met zijn tuinmannen, graag een stapje verder en staat hij ook in voor het verdere onderhoud. Dit gaat dan van een goed doordacht snoeiplan tot het verticuteren van gazons en eventuele ziektebestrijding. Ongeacht de reden waarom u een tuinman zoekt, steeds rekent u op de passie die u van Stefaan en zijn tuinmannen mag verwachten.

TUINMAN VOOR BEDRIJVEN 

Onze tuinmannen werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo onderhouden onze tuinmannen ook sport- en speelvelden en staan ze daarnaast garant voor het aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen, bedrijfshagen, et cetera. Dit kan zowel op vaste basis als op eenmalige afroeping.

Een tuinman gezocht in Brugge? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat van uw noden.

press to zoom
press to zoom
portrait
portrait
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
3
3
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2

EEN TUINMAN GEZOCHT IN BRUGGE? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN ONTVANG EENOFFERTE OP MAAT VAN UW NODEN.

bottom of page