Algemene snoeiwerken door Tuinwerken Baeckelandt Stefaan in Brugge

Drie decennia ervaring in het snoeien van bomen en hagen

Elke boom of haag heeft zijn eigen kenmerken en noden. Ook de timing van de snoei kan daarbij sterk afwijken. Kennis hiervan is noodzakelijk om de snoeiwerken tot een goed einde te brengen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in snoeiwerken en staan u vakkundig bij. Het kan hierbij zowel gaan om lage als hoge bomen of hagen. Het snoeiafval komt daarbij steeds voor onze rekening. U kunt bij ons zowel terecht voor periodieke snoeiwerken als voor het eenmalig snoeien van de beukenhaag, de herstelsnoei, de vormsnoei en de verjongsnoei. Dit alles doen we ook bij sterk verwaarloosde heesters en leibomen.

Periodiek snoeiplan voor tuinen

Ook op lange termijn staan wij van Tuinwerken Baeckelandt Stefaan u bij. We stellen een goed doordacht snoeiplan op met respect voor de bestaande aanplantingen en de haagstructuren. We gaan daarbij verder dan de snoeiwerken, want we staan ook in voor andere noodzakelijke zorgen. Ons uiteindelijke doel is dan ook om maximaal tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.

Bent u op zoek naar een expert voor het snoeien van de beukenhaag of voor andere hagen of bomen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.